FILIP SPORT | KASTEELSTRAAT 45-47 B-1560 HOEILAART | TEL. +32 (0) 2 657 37 33
OPENINGSUREN/HEURES D'OUVERTURE: DINSDAG (MARDI) TOT ZATERDAG (SAMEDI) 10.00u-18.30u

Danny Van Looy woont in Artselaar bij Antwerpen en leerde Filip Sport kennen als deelnemer aan de Filip Sport Mountain-Bike Race. Deze werd  tussen 1991 en 2001  georganiseerd tijdens de Hoeilaartse Druivenfeesten. Het Yeti ARC frame in het uitstalraam trok zijn aandacht en Danny werd een trouwe klant. Ook ons Xesco verhaal sprak hem aan want vervolgens werd hij de trotse eigenaar van een Xesco RDL en een Xesco TiX titanium mountainbike. Ondertussen had hij ook de wegfiets ontdekt en op zijn Xesco Alu-Carbo maakte hij tijdens onze klassieker naar Geraardsbergen kennis met het Filip Sport Cycling Team.

Van je passie je beroep maken, het gebeurde ook voor Danny want sinds het voorjaar 2012 pendelt hij dagelijks tussen Aartselaar en Hoeilaart. Hij werd een betrouwbare medewerker en zijn sérieux en rustige aard worden ook door de klanten fel gewaardeerd.

Toen we enkele jaren terug een keuze dienden te maken voor een Italiaanse fietsmerk in de winkel was zijn céleste bloed een mee-beslissende factor om voor Bianchi te kiezen. Ondertussen heeft hij er zelf 2 in zijn garage staan waarvan de Oltre XR.2 Ultegra Di2 het paradepaardje is. Voor de mountainbike bleef hij trouw aan titanium en werd het uiteraard een Seven Sola SL 29 met een ‘custom’ Di2 schakelsysteem toen deze van Shimano nog op de tekentafel lag.