FILIP SPORT | KASTEELSTRAAT 45-47 B-1560 HOEILAART | TEL. +32 (0) 2 657 37 33
OPENINGSUREN/HEURES D'OUVERTURE: DINSDAG (MARDI) TOT ZATERDAG (SAMEDI) 10.00u-18.30u

Fietsers hebben iets met Italië. Het is geen toeval dat we voor onze fietsstages en Granfondo evenementen regelmatig naar de Laars trekken. De fietscultuur, het klimaat,de melodieuze taal en de gastronomie zijn allemaal facetten waar onze zuiderburen in uitblinken.

Een stukje Italiaanse gastronomie vinden we ook in Vilvoorde. Voor eigenaar Alain Peeters is Italië zijn tweede thuis en dat is duidelijk te merken aan zijn menu en wijnkaart. De aanwezigen op onze recente Italiaanse Avond kunnen getuigen dat de prijswinnende pizza’s van Testa Rossi culinair top zijn in hun soort. Plan je een gezellig avondje uit en wil je een stukje Italië ervaren en proeven, Alain en zijn team verwachten je!

Testa Rossi, Hendrik I lei nr. 2 te 1800 Vilvoorde. Telefoon 02 305 00 00.

Website: www.testarossivilvoorde.be