FILIP SPORT | KASTEELSTRAAT 45-47 B-1560 HOEILAART | TEL. +32 (0) 2 657 37 33
OPENINGSUREN / HEURES D'OUVERTURE: DINSDAG (MARDI) TOT ZATERDAG (SAMEDI) 9.00u - 18.30u

Het wordt een (extra) speciale editie van ons jaarlijks Track Event. Er deden geruchten de ronde maar vandaag kregen we bevestiging …

Een coryfee uit het baanwielrennen zal op 19 februari  meefietsen tijdens de 9de editie van Filip’s Track Event. Met zijn 38 zesdaagse overwinningen prijkt hij op een 7de plaats in de rangschikking aller tijden (!) en met een zilveren medaille behoort hij tot het selecte groepje van Belgen die op het podium stonden van de Olympische Spelen. In zijn geval Sydney.

Een Belgische titel op de weg, etappe overwinningen in de Tour en Parijs-Nice, Dwars door Vlaanderen, we kunnen nog even doorgaan …  Zijn naam : Etienne De Wilde (maar dat hadden jullie reeds begrepen)

Een unieke gelegenheid om jullie kwaliteiten te vergelijken met een ervaren pistier en ervaring op te doen. Voor diegenen die nog twijfelden om in te schrijven, wacht niet langer !

Het stopt trouwens niet met Etienne. Ook Bert Roessems, ex-prof bij o.a. Vlaanderen 2002 en Lotto en begenadigd temporijder laat deze kans niet voorbijgaan en heeft zich aangemeld. ’t Wordt inderdaad feest !

We kijken ernaar uit