FILIP SPORT | KASTEELSTRAAT 45-47 B-1560 HOEILAART | TEL. +32 (0) 2 657 37 33
OPENINGSUREN/HEURES D'OUVERTURE: DINSDAG (MARDI) TOT ZATERDAG (SAMEDI) 10.00u-18.30u

Olympisch kampioen in Athene, 2x Wereldkampioen, Milaan-San Remo, Ronde van Lombardije, 2x Luik-Bastenaken-Luik, 3x UCI wereldranglijst, … Het zijn slechts enkele “highlights” uit het indrukwekkende palmares van Paolo Bettini.

TITICI, onze nieuwste aanwinst welke we met fierheid hebben voorgesteld tijdens de recente Italiaanse Avond, wist de vinnige Toscaan te bekoren en hij zal zijn ervaring delen voor de verdere ontwikkeling van de frames. Het TITICI verhaal wordt dus nog Italiaanser.

Testen is Weten ! We laten geen enkele gelegenheid onbenut om ons uit te leven op de fiets. Zo ook van zondag 29 april tot en met dinsdag 1 mei voor een Grimpeur bis 3-daagse welke toepasselijk tot het Filip Sport Il Grillo  week-end werd omgedoopt. Il Grillo of Paolo Bettini zal op maandag het Filip Sport Cycling Team vervoegen voor een mini Luik-Bastenaken-Luik. De rit van 110km zal ons over enkele befaamde hellingen van La Doyenne voeren en Paolo zijn glorierijke prestaties laten herbeleven. De 3-daagse zal ook in het teken staan van TITICI en de geïnteresseerden zullen de specifieke kwaliteiten van dit topmerk kunnen ervaren en beoordelen.

Eerstdaags worden alle details bekendgemaakt op onze Evenementen pagina.