Ons gamma

Quality Bikes

Parts

Equipment

Bike Events

Quality Bikes

Fatto a mano in Italia. Met gepaste trots staat het vermeldt op elk TITICI frame. Full carbon of licht Dedacciai aluminium, de bovenbuis verloopt van rond naar uiterst plat wat een ideale mix van rendement en comfort oplevert. Een uniek design, mogelijkheid tot maatwerk, een kleurpallet naar eigen smaak en een onberispelijke afwerking. Het resultaat van Italiaans vakmanschap en ervaring. En de meerwaarde die we als Filip Sport nastreven.
Meer details?

Passione céleste. Het merk met de iconische kleur kan rekenen op trouwe fans. Elk tijdperk heeft dan ook wielerkampioenen gekend die hun overwinningen behaalden op een Bianchi fiets. Zowel op de weg als met de mountainbikes werden er grote rondes, klassiekers en wereldkampioenschappen mee gewonnen. Een verhaal van passie, emotie en van kwaliteit. Meer details?

One Bike. Yours. Elk Seven frame is uniek. Want gebouwd voor jou. Op jouw maat, naar jouw wensen en jouw voorkeuren. Door te werken met verschillende buisdiameters en wanddikte legt men meer nadruk op het rendement, op het comfort of op het gewicht. Bovendien kent titanium geen metaalmoeheid, heeft corrosie geen vat en is het tijdloos. Seven wordt terecht beschouwd als de referentie op dit gebied.  Meer details?

Parts

Italiaanse smaak en stijl. Toen Tullio Campagnolo in 1927 op de Croce d’Aune met bevroren vingers er niet in slaagde zijn wiel los te maken, bedacht hij de snelsluiter. Het begin van een tijdperk waar het merk de basis legde van het moderne wielrennen en als geen ander zijn stempel heeft gedrukt op de historiek van onze geliefde sport. Ook hier een verhaal van passie, emotie en exclusiviteit. Van streven naar perfectie in design en in functionaliteit. Voor de gepassioneerde liefhebber. Meer details?

Efficiënt en degelijk. Het is geen toeval dat Shimano prominent aanwezig is in het peloton renners en fietsliefhebbers. Vooruitstrevende en innovatieve toepassingen in de componenten voor elke discipline en voor elk type fiets, het Japanse merk kwam en overwon. Meer details?

Equipment

Geen optimaal fietsplezier zonder de juiste kledij. Bij een uitrusting draait het om functionaliteit en om uitstraling. Een goed en comfortabel gevoel leidt tot betere prestaties. En tot meer plezier. Daar doen we het toch voor? Onze eigen kledinglijn is het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring en ambitie om beter te doen. Hier zijn we trots op!  Meer details?

Elke uitdaging start in je hoofd. Ook voor de bescherming ervan werd het een fabrikant uit de Laars. De perfecte pasvorm, de efficiënte ventilatie en verzorgde afwerking, de ‘look’ en het uitgebreide kleurengamma. En uiteraard de veiligheid. KASK heeft het allemaal. Meer details?

Driven by ambition and united in obsession. Draag zorg voor je ogen, je hebt er maar twee. Oakley is sinds jaren een referentie en de voorkeur van de meeste toprenners. En met reden. Meer details?

Performance and comfort. Sober maar doordacht. Fi’zi:k schoenen stralen klasse uit. Het BOA-systeem zorgt voor een gelijkmatige druk over de bovenkant van de voet, de stijve en geventileerde carbonzool voor een efficiënte krachtoverbrenging. Ook hier is het Forza Italia! Meer details?