De pagina wordt omgeslagen, het boek is echter nog niet uitgelezen. Na 42 jaar en 3 maanden beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. Ongetwijfeld minder lijvig dan het eerste – de eeuwige jeugd bestaat niet – maar wel eentje met evenveel passie en gedrevenheid.
Jaren van passie en gedrevenheid welke zich hebben vertaald in een geselecteerd aanbod, een persoonlijke benadering, beschikbaarheid en dienstvaardigheid. Het is steeds onze betrachting geweest. Of we daarin zijn geslaagd kunnen enkel jullie beoordelen en beantwoorden.
Vanaf dinsdag 15 februari 2022 is het aan Geert, Bjorn en hun team om de Filip Sport filosofie verder te zetten en naar een hoger niveau te brengen. Concreet betekent dit dat de showroom en het atelier in de Kasteelstraat worden doorgegeven aan een nieuwe ploeg. Ik zal beschikbaar blijven en deels aanwezig om de overgang vlot te laten verlopen.
Wees gerust, we gaan nog samen de passie voor de fiets beleven. Meer dan ooit zelfs. Limitless Cycling Journeys wordt het uitgebreide vervolg van een initiatief dat in 2006 werd gestart en het programma voor het komende seizoen oogt ronduit indrukwekkend. De Filip Sport Cycling Community blijft een deel van mijn leven, verveling krijgt geen kans!
De wielen blijven draaien!
Filip.