Filip Sport Trainingsweek Maart 2020

Een flashback naar onze Nieuwsbrief van oktober 2019 : ‘De kans op de beste weersomstandigheden in combinatie met de mooie asfaltwegen, een prachtig en afwisselend decor en een tophotel maken dat  de Filip Sport trainingsweek 2020 terug plaats vindt aan de Costa Blanca’. 

En we hebben opnieuw genoten van zonnig weer, van zoemende asfaltwegen en van een prachtig decor ! De medewerkers van het La Sella hotel legden ons in de watten en alle 17 deelnemers beleefden een topweek. De foto’s in bijlage en op de Facebookpagina van de aanwezigen bevestigen mijn lofzang.

Voor de terugkeer naar België waren het nog spannende momenten door de opstoot van het c*** virus, ook in Spanje. Het was nipt maar iedereen heeft het gered.

Het Filip Sport trainingskamp heeft zoal steeds de soliede basis gelegd die we nodig hebben om de uitdagingen van het komende fietsseizoen succesvol af te werken. En nu maar duimen dat de corona en eventuele andere virussen die stokken in de wielen zijn komen steken spoedig worden klein gekregen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.