Italiaanse Avond in het teken van 40 jaar Filip Sport

De Italiaanse Avond op zondag en Testen is Weten! met de TITICI gravelfietsen op maandag. We blikken met veel plezier terug op deze 2-daagse. De goede sfeer zat erin en aan enthousiasme geen gebrek ! De Italiaanse specialiteiten en wijn lieten zich smaken en met Seppe Odeyn hadden we een leuke eregenodigde die iedereen wist te boeien en met verstomming sloeg. Door zijn palmares, door zijn gedrevenheid / trainingsarbeid en door zijn ‘cool’. Hij heeft er een pak supporters en bewonderaars bij gekregen …

s’ Anderdaags lag het Zoniënwoud er prachtig bij, getooid in bonte herfstkleuren en geparfumeerd met typische herfstgeuren. De TITICI testfietsen deden waarvoor ze zijn ontworpen en wisten iedereen te bekoren. Dergelijke fiets lijkt dan ook gemaakt voor dit soort terrein.
Gelukzakken zijn wij ????

10 november 2019 was tevens ons 40 jarig verjaardagsfeest. Het is een cliché dat de tijd snel gaat.
Wie de Filip Sport historiek op de website erop naleest merkt dat we niet hebben stilgezeten. Een waslijst van initiatieven en een hoogtepunt selecteren is dan ook moeilijk. Waar ik de meeste voldoening aan overhoud staat echter niet vermeldt in het overzicht. Het is de vaststelling dat de omschrijving vriend beter aansluit dan de benaming klant om onze relatie te typeren.
VRIENDSCHAP vloeit voort uit VERTROUWEN en vertrouwen betekent RESPECT. Dit zijn voor mij de belangrijkste waarden in het leven. Bedankt dus voor 40 jaar Respect en Vertrouwen !