Voorstelling In Primeur Bianchi Oltre XR.4

Filip Sport respecteert tradities en bijgevolg sloten we het wegseizoen stijlvol af met onze Italiaanse Avond. Geen steile beklimmingen of gezwoeg, geen sportdrank of energierepen, wel proeven van prijswinnende pizza van Testa Rossi en van Italiaanse wijnen. Het werd zoals steeds een leuk weerzien met de fietsvrienden. Bijpraten en herinneringen ophalen over het afgelopen fietsseizoen en plannen smeden voor het jaar dat zeer nabij komt.:-).

Het werd een avond met een céleste klemtoon want we kregen de Belgische primeur om de nieuwste telg van het befaamde Italiaanse merk voor te stellen: de Bianchi Oltre XR.4. Met Diego Colosimo en Fred Morini hadden we 2 ingewijden die speciaal uit Italië kwamen overgevlogen om de vragen van de aanwezigen te beantwoorden.

De Oltre XR.4 is dan ook geen gewone racefiets. Testen in de windtunnel maakten hem tot een gestroomlijnd geheel, de verschillende carbonlagen worden dusdanig gelegd dat een minimum aan gewicht en een maximum aan rendement wordt bekomen en de toepassing van het countervail materiaal zorgt ervoor dat de oneffenheden van de weg worden weggefilterd. Aerodynamisch, lichtgewicht, optimale krachtoverbrenging, betere stuurcontrole en comfort. En bovendien een adembenemende verschijning zoals we mogen verwachten van een echte Italiaanse. De voorstelling gemist? Nieuwsgierig? Kom haar bewonderen in onze showroom.

Het evenement haalde ook de lokale pers: http://hoeilander.be/nieuws/nieuwste-racefiets-van-bianchi-it-voorgesteld-bij-filip-sport