Verjaarsdagsfeest Filip Sport diende het goede doel.

Migliore amici !
Vorig week-end heb ik de taal van de Laars kunnen oefenen want Paolo was in Hoeilaart !
We hadden het reeds in november aangekondigd, tijdens onze Italiaanse Avond. Tweeduizendnegentien wordt een feestelijk jaar en ik vraag jullie “Hebben we tot op heden woord gehouden” ? Na zondag durf ik zelf volmondig “JA”! antwoorden.
De Meet & Greet met Paolo Bettini kon op veel bijval rekenen. De sympathieke Toscaan was relax en gaf vlot en eerlijk antwoord op de gestelde vragen. Herbekijken kan via https://www.hoeilander.be/nieuws/paolo-bettini-op-bezoek-bij-fietsenspeciaalzaak-filip-sport-video
Mijn eigen verjaardag vier ik samen met jullie op de wielerbaan, voor de 40 kaarsjes van Filip Sport hebben we het grootser aangepakt. Op de fiets doorheen de Druivenstreek onder begeleiding van 5 wielerhelden, 6 pilootwagens en 30 motorrijders. Het werd voor de 168 deelnemers een unieke ervaring …
Het Jan van Ruusbroecpark baadde in de zon, de parasols stonden open, de Kwaremont was gekoeld, de geluidsinstallatie aangesloten. Een aanlokkelijk plaatje en de après-bike kon beginnen ! Bedankt deelnemers en sympathisanten! Bedankt medewerkers, dit evenement was teamwork en ik apprecieer jullie inzet en voel me gesterkt door jullie enthousiasme. Grazie mille !

Het inschrijvingsbedrag gaat integraal naar de ‘Virunga foundation’ die zich dagelijks inzet voor de bescherming van de fauna en flora van het Virunga park. Iedereen happy !

Voor wie het wil herbeleven is een fotoreportage te bekijken op de Facebookpagina van Filip Sport en zend RingTV deze week een uitgebreid beeldverslag uit.
Filip.